"MENI BIG MEK I DVA ČIZA, A VAMA ROLEKSI" Hit izjava Nedovića! Evo kako je prokomentarisao Jokićeve luksuzne poklone saigračima!
Foto: Printscreen

urnebesno

"MENI BIG MEK I DVA ČIZA, A VAMA ROLEKSI" Hit izjava Nedovića! Evo kako je prokomentarisao Jokićeve luksuzne poklone saigračima!

Košarka -

Bivši reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, prokomentarisao je galantan potez Nikole Jokića, koji je nakon Olimpijskih igara u Parizu saigračima iz reprezentacije poklonio po jedan skupoceni "roleks" sat.

Nedović, koji je veliki fan luksuznih satova istakao je da samo trostruki MVP NBA lige može tako lako i brzo da nabavi 11 roleksa.

"Kul, kul... Mislim, ne znam ko može tako brzo da dobije roleks. Osim Joke, naravno", rekao je Nedović u podkastu "Kod Luke i Kuzme".

Nedović je sa Jokićem bio u sastavu reprezentacije koja je u Riju 2016. godine osvojila srebro na Olimpijskim igrama. Bivši reprezentativac se našalio, pošto su tada pokloni bili puno skromniji...

"Doneo je Šegi (Ognjen Dobrić) na trening pre neki dan. Rekao sam mu: 'Ja sam osvojio srebro u Riju - big mek! Big mek i dva ćiza, a vi roleks i ko zna šta još'" rekao je uz osmeh Nemanja Nedović.

Kurir sport/J.M./Mondo

00:12

Nedović dočekan zvižducima u Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track