JARAMAZ PRVI PUT O NAVODNOJ SVAĐI SA ŽELJKOM OBRADOVIĆEM! Doskorašnji košarkaš Partizana konačno otvorio dušu: "Naš odnos je..."
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

iskreno

JARAMAZ PRVI PUT O NAVODNOJ SVAĐI SA ŽELJKOM OBRADOVIĆEM! Doskorašnji košarkaš Partizana konačno otvorio dušu: "Naš odnos je..."

Košarka -

Košarkaš Ognjen Jaramaz napustio je Partizan ovog leta i potpisao za Baskoniju, a sada je otvorio dušu za španski "As".

Najpre je izneo svoje prve utiske koji su i više nego dobri.

- Prvi utisci su fantastični. Ovo je sjajna šansa za mene da rastem. Ne poričem da volim Partizan, ali ovo je sada neka druga situacija. Imam priliku da radim sa Pablom Lasom i nadam se da da ću napredovati - rekao je Jaramaz.

Otkrio je Ognjen navijačima svog novog kluba šta mogu da očekuju od njega.

- Mogu da igram kao plejmejker ili kao bek. Da branim, asistiram ili šutiram. Trudiću se da uradim dobar posao individualno da bih pomogao timu. U teoriji trojica plejmejkera omogućavaju razne kombinacije. Nadam se da ću doneti kreativnost u napad kako bismo pobeđivali.

Ognjen Jaramaz, Partizan, Mornar
foto: @starsport

Značio mu je razgovor sa Vanjom Marinkovićem koji je nosio dres Baskonije.

- Razgovarao sam sa Vanjom posle čega sam se sjajno osećao povodom kluba i organizacije. Sve što mi je rekao bilo je pozitivno, samo je lepo pričao o Baskoniji. To mi je bilo mnogo značajno. Igrao sam za Burgos u ACB ligi i znam da je ovo najbolje takmičenje u Evropi, prvo posle NBA lige.

Pisalo se da je Jaramaz bio u nekoj vrsti sukoba sa Željkom Obradovićem, što 29-godišnji košarkaš demantuje.

- To što je objavljeno nije bila istina. Bio sam povređen mesec dana, nisam imao probleme sa Željkom. Naš odnos je dobar. Zato nisam igrao, nisam se osećao dobro fizički - objasnio je Ognjen.

Jago Dos Santos, Ognjen Jaramaz, večiti derbi, Partizan, Crvena zvezda
foto: @starsport

Jaramaz je u Partizanu proveo dva mandata, od 2019. do 2021. i tokom prethodne sezone, a između toga je nastupao u Bajernu.

Tokom karijere igrao je za Megu, Smederevo i San Pablo Burgos, a interesantno je i to što je 2017. izabran kao 58. pik na NBA Draftu od strane Njujork Niksa.

Bonus video:

00:38

NOVI PROBLEM ZA PEŠIĆA, ALI TU SU I LEPE VESTI! Jaramaz otpao sa spiska za Mundobasket, ali su se ovi momci priključili Orlovima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track