MOKA SLAVNIĆ STIGAO U ZAGREB! HRVATI SE POKLONILI SRPSKOJ KOŠARKAŠKOJ LEGENDI: Utakmica u čast Dražena Petrovića biće spektakl!
Foto: Nemanja Nikolić

događaj

MOKA SLAVNIĆ STIGAO U ZAGREB! HRVATI SE POKLONILI SRPSKOJ KOŠARKAŠKOJ LEGENDI: Utakmica u čast Dražena Petrovića biće spektakl!

Košarka -

Zoran Moka Slavnić stigao je u Zagreb, gde će večeras od 20.00 časova biti odigrana utakmica u čast Dražena Petrovića, jednog od najboljih košarkaša bivše Jugoslavije, koji je tragično izgubio život 1993. godine.

Moka Slavnić
foto: Kurir televizija

Zoran Slavnić bio je veoma ljut na Aleksandra Petrovića, brata Dražena Petrovića, jer ga je zaboravio kada je pravio spisak zvanica. O tome je u više navrata pričao za Kurir, a kako sada stvari stoje, dva bivša košarkaša izgladila su nesporazum. Valja pomenuti da je legendarni Zoran Slavnić imao presudan uticaj na Dražena Petrovića u vreme kada je on imao 15 godina, a kada je Moka bio trener Šibenke, kluba za koji je čuveni košarkaš igrao. Utakmica u čast Dražena Petrovića biće odigrana večeras, na dan kada je trebalo da napuni 60 godina.

Veliko poštovanje dobijao je Moka Slavnić od ljudi u Zagrebu, dok je boravio u jednom tamošnjem hotelu.

- Dobro, pa Zagreb je moj grad! Drago mi je što pre svega vidim prijatelje koje dugo nisam sreo. To je ključno. Da odamo poštu jednom od velikana. Nadam se da ćemo lepo i da se provedemo - rekao je Moka za Meridiansport.

Zoran Moka Slavnić, Dražen Petrović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Uživao je Slavnić u razgovoru sa bivšim saigračima, prijateljima, ali i poznanicima.

- Retko ih viđam. Zbog toga sam najviše i došao. Mator sam ja da mi zakuca srce zbog toga, ali drago mi je da sam tu. Ima i onih koje ne volim da vidim, ima onih koji ne vole mene da vide. Ali, naći ćemo se mi koji se volimo - objasnio je Moka u svom stilu, da bi mu u tom trenutku prišao Zoran Čutura, zagrlio ga i prozborio:

- Veliki Mokano!

Kurir sport/Meridiansport

05:15

LEBRON JE NAPRAVIO KORAKE, NARAVNO DA SUDIJE NEĆE NJEMU TO DOSUDITI Moka Slavnić ocenio: Za mene smo moralni pobednici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track