Košarkaši Mege poraženi su u prirpemnoj utakmici sa Ol-star selekcijom razvojne NBA G lige odigranoj u Santa Kruzu rezultatom 99:81.

Ovaj susret imao je jako lepu uvertiru, pušten je kratak film o tragično preminulom Dejanu Milojeviću, a Zaza Pačulija uručio je dres njegovom sinu Nikoli koji je sada član stručnog štaba Mege.

Što se samog meča tiče, izabranici Marka Baraća su se odlično držali tokom većeg dela susreta, a ključna je bila poslednja deonica kada su njihovi protivnici dodali gas i napravili osetnu prednost.

Najefikasniji u redovima Mege bio je Kosta Kondić koji je postigao 22 poena, dok ga je najbolje pratio Bogoljub Marković sa 18.

Najbolji strelac je izneo svoje utiske posle gostovanja u Americi.

- Ovo je za sve nas neko novo iskustvo. Mislim da smo u dobrom delu utakmice radili dobre stvari, sve ono što smo trenirali u prethodnih mesec dana. Protiv ovih momaka nemaš prava na grešku. U prvom poluvremenu smo bili na jednocifrenoj brojci sa izgubljenim loptama, dok smo na kraju meč završili sa 24 izgubljene lopte. Mislim da je i to presudilo da ovakav rezultat bude na kraju. U meč smo ušli sa više respekta nego što je trebalo ali već u sledećoj utakmici koja nas uskoro očekuje moramo da budemo čvršći - rekao je Kondić.

Pogledajte najbolje poteze sa ovog meča:

Kurir sport