Filip Petrušev i Crvena zvezda, saga koja traje celog leta.

Od trenutka kada je viđen kako pregovara sa čelnicima crveno-belih ovog leta u Beogradu, ređale su se informacije o vremenu i načinu povratka u Crvenu zvezdu.

Situaciju je dodatno zakuvao njegov menadžer Miško Ražnatović koji je svojom čuvenom zanimljivom (kako kome) zagonetkom razgalio Delije, baš u danu kada je grčka Gazeta objavila da je dogovorena jednogodišnja pozajmica i da Filip stiže u Beograd.

- Menja boje, ali ne i grad- napisao je tada Miško, a mislio je na Aleksandra Balcerovskog koji je zeleni dres Panatinaikosa zamenio istobojnim Unikahe.

Navijači Crvene zvezde su ovo dočekali sa ogromnim besom zbog "obmane", a kako sami ističu, tim im se jako dopada, ali nedostaje startna četvorka.

Filip Petrušev bi definitivno bio ogromno pojačanje, možda i ključna karika za crveno-bele, ali...

Olimpijakos je danas objavio sastav za narednu sezonu, a na njemu se uredno nalazi Filip koji je kao i prošle sezone zadužio broj 30.

Da li ovo znači da Petrušev ostaje u Olimpijakosu, ili će se stvari promeniti.... ostaje nam da čekamo. Navijači Zvezde se nadaju da nisu u romanu Semjuela Beketa i da ne čekaju Godoa.

Obostrana želja postoji, ali se pita Olimpijakos...

Jedno je sigurno, navijači će pratiti društvene mreže kluba i relevantnih portala.

Miškove zagonetke će izbeći po svaku cenu.

Kurir sport