Filip Petrušev potpisao je za Crvenu zvezdu! Prema saznanjima do kojih smo došli, srpski centar novi je igrač tima sa Malog Kalemegdana, ali, i pored toga što je posao završen, on neće odmah u Beograd!

Zvezda će, prema našim saznanjima, za Petruševa morala da izdvoji čak milion evra obeštećenja, pošto je srpski košarkaš imao ugovor sa Olimpijakosom. Treba istaći da Petrušev ima i izlaznu klauzulu za NBA ligu. Dakle, ukoliko dobije ponudu iz najjače lige na svetu može da napusti klub.

zvezdaolimpijakos65233.jpg
Starsport/Peđa Milosavljević 
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

I pored toga što će se Petrušev vratiti u Zvezdu, on neće odmah stići u Beograd. Srpski centar zadužiće opremu šampiona ABA lige tek pred sam start Evrolige, a do tada će biti u Olimpijakosu.

To znači da ovaj igrač neće biti u konkurenciji za sastav u prva dva kola ABA lige (protiv Dubaija i Mornara), već će se registrovati najkasnije do 3. oktobra i ekipi će se priključiti pred meč protiv Pariza (4. oktobar).

Šta vi mislite, da li će Filip Petrušev biti pravo pojačanje za Crvenu zvezdu i koliko će doneti timu sa Malog Kalemegdana? Pišite nam u komentarima...

BONUS VIDEO:

Kurir televizija Filip Petrušev stigao na proslavu