Juniori Partizana savladali su Mladost Veb sa 73:66 posle velike drame, ali i velikih čarki na samom terenu u maloj areni Beogradske arene.

Na ovom meču je isključena i mlada nada prvog tima crno-belih Aleksa Dimitrijević.

Aleksa Dimitrijević je jedan od prvotimaca Partizana koji nije otputovao u Italiju sa ostatkom ekipe, već su on i Mitar Bošnjaković priključeni juniorima upravo pomognu da svojim vršnjacima.

Meč između Partizana i Mladosti je bio ispunjen oštrim faulovima, a u jednom momentu je načinjena i nesportska lična greška nad Aleksom Dimitrijevićem, da bi potom i on napao na sudiju, a potom ga i dodirnuo što je bilo dovoljno da dobije isključujuću tehničku grešku.

Presvukao se 18-godišnji Dimitrijević, a onda je stao iza koša gde je sa mlađim navijačima od sebe poveo navijanje, dok su bili na ivici i upadanja na parket. Zbog toga su sudije odlučile da ih pošalju u ćošak, a nedugo zatim i na tribine.

To nije bilo sve, imali su sudijama šta da kažu i roditelji ovog košarkaša. Majka je odbrusila sudijama i nastavila ka tribinama, dok je otac i "slučajno" gurnuo sudiju svojim ramenom.

Potom su se svi preselili na tribine, a Partizan je na kraju slavio.

Kurir sport