Košarkaški klub Partizan u četvrtak uveče igraće protiv Real Madrida, a na parketu u glavnom gradu Španije biće i nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Fakundo Kampaco.

Argentinac je isključen na prvom meču nove sezone, zatim mu je određena i suspenzija za naredni meč, ali... Real se žalio i uspeo, pa je izvršenje kazne odloženo, a plejmejker se vraća u kombinaciju za meč.

Ova vest iznervirala je navijače Partizana, ali i Kamilu Fromelt Andersen, suprugu jednog od igrača crno-belih. Izabranica beka Partizana Ifea Lundberga digla je glas na društvenim mrežama i preko svog Instagram naloga poslala jasnu poruku.

"Nijednom drugom timu ne bi bila usvojena žalba osim Madridu", napisala je Kamila koja veoma detaljno prati košarkaška dešavanja širom sveta.

Screenshot 2024-10-09 205246.jpg
Printscreen 

Kamila Fromelt Andersen nije tek žena košarkaša, ona se i sama profesionalno bavila ovim sportom. Svojevremeno je igrala i za reprezentaciju Danske, sa kojom je 2018. godine osvojila Evropsko prvenstvo malih zemalja, pobedom nad Luksemburgom (93:59) u borbi za zlato.

Kurir sport / Mondo