Hrvatski košarkaš je nedavno potpisao novi ugovor sa Madriđanima, a nakon pobede nad Partizanom u drugom kolu Evrolige otkrio je kako je prihvatio spekulacije o njegovoj budućnosti koje su se pojavile praktično čim je završena prethodna sezona.

"Nažalost, navikao sam na to. Da sada ne nazivam sve to nekim imenima, da ne ispadnem ja 'indijanac', ali katastrofa je kako se ljudi ponašaju po tim društvenim mrežama iza profila. Bore se za neke informacije, na kraju krajeva... Da li je stvarno bitno ko će pustiti prvi da je neko potpisao negde... Izgleda je to tako ide danas u sportu. Što se toga tiče... Užas", rekao je Mario Hezonja za "Mozzart sport" i dodao:

"Bio sam kod kuće, na planini bez dodira sa realnošću i bez telefona. Onda odjednom telefon je eksplodirao. Planiram posle karijere da se potpuno odvojim od svega toga".

Jedna od brojnih informacija koje su se pojavile jeste da je Partizan pokušao da ga dovede.

"Istina je!", poručio je krilni košarkaš i dodao:

"Dosta je tu bilo ekipa koje su pokazale interesovanje i koje su zvale. Moram svima da se zahvalim jer pokazuju da me žele. Poštuju kakav sam igrač i kakav igrač želim da postanem. Morao sam i ja da se malo sklonim sa strane da vidim ko me sve zove, da jednostavno procenim šta i kako. Moraš biti otvorene glave i zdravog razuma za sve. Razmislio sam bio dobro... Istina je da me je hteo Partizan. Razgovarao sam sa Željkom, isto tako sa gospodinom Zoranom. Hvala im na tome, izvanredni su".

partizan-real-madrid-19.jpg
Starsport 

Dobio je pitanje i o ekipi Partizana koja je u sezonu ušla sa potpuno novim timom.

"Jako je to teško, posebno u Evroligi. Kada sam bio mlađi u nekim ekipama to je kao recept za katastrofu, ali ne bojim se je za Paritzan. Imaju odličnog trenera i "staf", koštaće ih neko vreme, ali imaju fantastične navijače koji ih povuku u Beogradu... Nemam ja straha za Partizan, sjajni su bili protiv nas", poručio je Hezonja.

Kurir sport/Mozzart sport

Bonus video:

Kurir Spartak, Partizan, Subotica, Grobari