Sutra od 20 sati i 45 minuta košarkaši Partizana igraju protiv minhenskog Bajerna meč 3. kola Evrolige, a pred tu utakmicu očekivanja je izneo trener crno-belih Željko Obradović.

"Igramo protiv tima koji je prvu promenu i najbitniju imao na klupi, radi se o čoveku koji je bio svetski prvak sa reprezentacijom Nemačke. Vidi se njegov rukopis u igri tog tima. Svaki tajm-aut i prekršaj koriste da se promeni odbrana. Bilo da se radi o zonskim presinzima ili zonskoj odbrani. Takodje i posle tajm-auta imaju specijalne situacije i napade, gde imaju dosta toga postavljeno za svoje šutere. Imaju sposobne igrače da šutiraju za tri poena, što smo videli posle Real Madrida. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica što se tiče taktike i skoncentrisanosti za sve promene koje su sposobni da urade", rekao je Obradović.

Željko je na treningu pred sutrašnju utakmicu mogao da računa na svih 16 igrača, što je veoma važno za crno-bele.

"Što se nas tiče, dobar trening smo imali danas, posle onog trenutka kad smo se skupili, imali smo svih 16 igrača na treningu. Mitar Bošnjaković i Aleksa Dimitrijević koji su bili sa juniorima su bili s nama, Majk je počeo da trenira. Igrači koji su imali probleme posle Madrida, Dejvis, Vanja, Tajrik i Sterlinga, svi su bolje. Imaju neke sitne probleme, ali su sposobni da treniraju. Želim da se zahvalim svima jer su želeli da pomognu timu na meču sa SC Derbijem", dodao je proslavljeni stručnjak.

OBRADOVIĆ SAOPŠTIO LEPE VESTI PA NAVIJAČIMA POSLAO MOĆNU PORUKU
Starsport 

Obratio se Željko i navijačima Partizana, za koje ima veoma važnu poruku.

"Prva utakmica u Beogradu, voleo bih da navijači shvate da igramo protiv tima koji je priredio izuzetno gostoprimstvo, da navijaju za nas kako insitiramo, da nas bodre i da pokažu poštovanje prema prvom protivniku u Areni ove godine. Svi vole da igraju kod kuće, nema putovanja. Ali, mislim da imamo utakmicu u Zadru, sve ostalo smo u Beogradu. Verovatno zbog duplog programa ne možemo da radimo u velikon intenzitetu, neuporedivo je bolje kad si tu", jasan je Obradović.