Španski tim je pobedom nad Monakom pred domaćim navijačima rezultatom 86:71 i tako ostavio crveno-bele na čelu Evrolige kao jedini tim sa tri pobede.

Barselonu je do pobede protiv ekipe Saše Obradovića vodio Kevin Panter sa 21 poenom. Nekadašnji kapiten Partizana igra veoma dobro ove sezone i u Evroligi ima prosek od 15,3 poena po utakmici.

"Morali smo da budemo usredsređeni na obe strane parketa i došli smo do dobre, lagane pobede“, rekao je Panter za TV Evrolige i dodao:

"Pokušavam da budem najbolja verzija sebe i uradim ono što moram. Još uvek se prilagođavam, rano je u sezoni, tako da to radim iz dana u dan".

Barselona će u četvrtom kolu probati da dođe do treće pobede ove sezone, a prve u gostima. Pred njima će biti ekipa Janisa Sferopulosa i krcata Beogradska arena.

Evo kako je Evroliga najavila taj duel.

"Ali ono što je Barselona uradila u sredu lako bi moglo da se zaboravi do petka, kada tim putuje da se suoči sa jedinom preostalom neporaženom ekipom u ligi - Crvenom zvezdom. Posle nestabilne prve nedelje i poraza u Kaunasu, dve pobede na domaćem terenu su ublažile stres za Barselonu i popravile rezultat tima na 2-1, ali utakmica u petak mogla bi nam reći gde se Barselona zaista nalazi u ovom trenutku", navedeno je na sajtu Evrolige.

Kurir sport

Bonus video:

Kurir Uvrede za Kevina Pantera