Reprezentativac Srbije Filip Petrušev, po svemu sudeći, biće novo pojačanje Crvene zvezde!

Prema saznanjima "Sportske.net", Filip Petrušev će postati novi-stari igrač Zvezde i deliće minutažu sa Majkom Daumom na poziciji "četiri".

Nakon sjajnih partija u dresu reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, spekulisalo se da bi Petrušev mogao da nastavi karijeru u klubu sa Malog Kalemegdana.  Zvezda i Olimpijakos bili su blizu dogovora, ali nakon povreda Nikole Milutinova i Mustafe Fala Atinjani su odlučili da zadrže srpskog centra. Ipak, sitacija se sada drastično promenila.  Milutinov i Fal se vraćaju u tim, a trener Barcokas pokazao je da ima ogromno poverenje u Mozesa Rajta, što Filipa stavlja u nezavidan položaj. 

Filip želi da igra, a u Olimpijakosu očito neće dobiti prostor koji priželjkuje i spreman je da napusti klub, a Barcokas je očito rešio da ga pusti. To će iskoristiti Crvena zvezda koja želi da pojača konkurenciju u centarskoj liniji.

Podsetimo, Petrušev je nedavno u razgovoru za grčke medije potvrdio da je bio ubeđen da će ove sezone ponovo nositi dres Zvezde.

"Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici", otkrio  je Filip.

Kurir sport/J.M.

Kurir televizija Filip Petrušev stigao na proslavu