Skandalozno ponašanje domaćih navijača obeležilo je derbi 5. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde u krcatoj "Morači".

Zvezda je posle velike drame savladala Budućnost rezultatom 75:73, a sudije su čak tri puta prekidale meč zbog nedopustivih ispada navijača Budućnosti.

Sjajan derbi pao je u drugi plan zbog sramnih povika i prekida, a na meti popularnih "Varvara" bio je srpski košarkaš Nemanja Nedović, tačnije njegova supruga Mina.

Nakon jednog nesportskog faula koji je napravio na meču, Nemanja se našao na žestokom udaru publike. Domaći navijači vređali su suprugu srpskog košarkaša i ubacivali tvrde predmete na teren, pa su sudije u poslednjoj deonici odlučile da povuku ekipe sa parketa dok se ne isprazni deo tribina.

Dok su igrači Zvezde išli ka tunelu, pojedini navijači Budućnosti stajali su u neposrednoj blizini i vređali Nedovića, a on im očito nije ostao dužan.

Pogledajte kako je reagovao:

Sjajnom partijom Nemanja je na kraju zapušio usta pristalicama domaćeg tima. Sa 24 postignuta poena bio je apsolutni junak važnog trijumfa crveno-belih u Podgorici.

Kurir sport/J.M.

MONDO Željko Drčelić izbačen sa utakmice Zvezde