Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je Virtus izvanredan tim i da je uoči predstojećeg duela u Beogradu opasno to što još nema nijednu pobedu u Evroligi.

"Dolaze nam crno-beli iz Bolonje. Još nemaju nijednu pobedu, ali upravo to predstavlja najveću opasnost sutrašnje utakmice. Sigurno će baš iz tog razloga izaći na teren sa velikom motivacijom. Virtus je izvandredan tim koji je pokriven na svim pozicijama. Imaju ustaljen sistem od prošle godine sa jasnim idejama. Gledali smo snimke i pripremili utakmicu", rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20.30 u Beogradskoj areni protiv Virtusa iz Bolonje, utakmicu petog kola Evrolige.

"Kao i uvek kada je Evroliga u pitanju, moraćemo da damo maksimum u smislu koncentracije i želje i onoga što krasi našu ekipu, a to je maksimalno angažovanje od prvog do poslednjeg minuta", naveo je Obradović. Košarkaš Partizana Sterling Braun rekao je da ekipa mora čvrsto da odigra i obavi sve zadatke. "Očekuje nas borba. Biće gladni i moraće da se dokažu i da uzmu prvu pobedu. Za njih je gostujuća utakmica, a mi moramo da izađemo i uradimo zadatke na obe strane parketa. Treba da igramo čvrsto i iz meča izađemo sa pobedom", dodao je Braun.

Posle dva poraza na startu Evrolige Partizan je ostvario dve uzastopne pobede, a Virtus je jedina ekipa bez pobede ove sezone.

Beta

MONDO Grobari skandiraju Vladimiru Lučiću