Dan pred okršaj Crvene zvezde i Reala procureli su snimci sa treninga domaćina. Bilo je neizvesno da li će Džanan Musa biti spreman za dolazak tima iz Beograda, ali sada je postalo sve jasno. Trener Kraljevskog kluba Ćus Mateo najavio je da će moći da računa na reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Musa je morao da napusti meč protiv Đirone posle samo deset minuta na terenu. Ipak, momak rođen u Bihaću uspeo je da sanira sve tegobe. "Musa se povredio na prethodnoj utakmici, bolelo ga je, juče nije trenirao, ali je danas već sve u redu", rekao je Mateo. Koliko je Musa važan igrač za Real govori i statistika. U četiri odigrana meča u Evroligi Musa je prosečno beležio 15,5 poena, 2,5 skokova i 2,8 asistencije.

profimedia0772399730.jpg
BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia 

Ovo je velika olakšica za Real Madrid s obzirom na to da španski tim već ne može da računa na dominikanski plejmejker Andresa Felisa koji se povredio u susretu sa Partizanom i na Usmana Garubu. Na drugoj strani Crvena zvezda u timu nema važnog igrača - Džoel Bolomboj se povredio u utakmici protiv Budućnosti u petom kolu ABA lige.

I pored svega crveno-beli su u velikoj prednosti na tabeli, pošto zauzimaju drugu poziciju sa tri pobede i jednim porazom, dok se Real nalazi na 10. mestu sa dve pobede i dva poraza.

Kurir sport / Mondo

 BONUS VIDEO:

06:43
Izjave Crvena zvezda pred Baskoniju Izvor: Kurir