Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 20.45 igraju svoj meč petog kola Evrolige protiv Reala u Madridu. Pred ovaj susret, u razgovoru za Meridian sport, svoj komentar na predstojeći duel Reala i Zvezde dao je bivši igrač oba tima, Trej Tompkins.

- Pratio sam Zvezdu, ekipa je igrala dobro, ima mnogo oružja. Moraju da se brane kao tim, odbrana ne zavisi od jednog čoveka. Verujem da će Janis imati nešto pripremljeno, sjajan je trener - počeo je priču Tompkins za Meridian sport, pa dodao:

- Oba tima su sjajna. Nadam se da će se povređeni momci što pre oporaviti, ali ko god bude na parketu, verujem da će biti takmičarski nastrojena i veoma napeta utakmica.

tompkins.jpg
Starsport 

Zatim se Tompkins osvrnuo i na period proveden u Zvezdi.

- Bilo je sjajno. Osvajao sam titule, proveli smo dobro vreme zajedno, naporno radili… Igrao sam sa nekim igračima protiv kojih sam igrao čitave karijere i to je bilo zabavno. Svakako, bio je blagoslov igrati za Crvenu zvezdu. Definitivno sam zahvalan za vreme koje sam proveo tamo. Dali su mi priliku da se vratim na teren, pre toga sam samo trenirao i oporavljao se, a onda sam dobio priliku da igram sa odličnim igračima i osvajam titule.

Govorio je i o Milošu Teodosiću.

- Često sam igrao protiv Teodosića, bilo je lepo konačno nositi isti dres kao on. On i Ljulj su među najinteligentnijim i najiskusnijim igračima u Evroligi. Nije im potrebno mnogo da uvek načine saigrače boljim - zaključio je on.

Kurir sport / Meridian sport

 BONUS VIDEO:

06:43
Izjave Crvena zvezda pred Baskoniju Izvor: Kurir