Košarkaši Crvene zvezde odigrali su utakmicu za zaborav protiv Reala u Madridu, pošto su izgubili rezultatom 72:95.

Međutim, posle meča osmehe igračima Crvene zvezde izmamila je neočekivana poseta. Do svlačionice crveno-belih spustio se jedan od najboljih fudbalera na svetu i prva zvezda Reala Vinisijus Žunior. On je gledao utakmicu dva kluba u Evroligi i uživao u vrhunskim potezima i koševima sa obe strane. U društvu saigrača iz Reala Eduarda Kamavinge i zajedničkog prijatelja.

profimedia-0925953856vini.jpg
Alter Photos / ddp USA / Profimedia 

Po završetku meča, Vinisijus Žunior poželeo je da prozbori koju sa zemljakom Jagom dos Santosom, košarkašem Crvene zvezde. Bio je iznenađen Jago kada je video zemljaka na vratima. Odmah mu je Vinisijus popravio raspoloženje i povratio pozitivnu energiju.

Vinisijus Žunior trebalo bi u oktobru i zvanično da bude proglašen za najboljeg fudbalera na svetu. Jago dos Santos je u razgovoru za Meridian sport otkrio odakle poznaje čuvenog fudbalera:

- To je bilo specijalno za mene. Vinisijus Žunior je sledeći osvajač Zlatne lopte i najbolji igrač na svetu. On je moj prijatelj, znamo se zbog Flamenga i Brazila. Takođe znam i Rodriga, a Vinisijusa pratim stalno i veliki sam njegov fan. Baš sam srećan što je bio na utakmici.

Vinisijus Žunior ovim potezom pokazao je da zna da ceni stare prijatelje i da mu slava, kao i veliki novac nisu udarili u glavu. Vini i Jago znaju se još otkada su bili klinci i igrali za Flamengo. Sada ih je sudbina spojila u Madridu, posle meča košarkaških klubova Reala i Crvene zvezde.

00:19
Delije uvredama dočekale Kevina Pantera Izvor: Kurir