Svi događaji
Od najnovijeg
20:08

Treća četvrtina 70:48

Uvodne minute treće četvrtine obeležila su trojke na obe strane. Nilikina je doneo maksimalnih +16  54:38 u 24. minutu, pa je trener Krke ponovo bio prinuđen da zatraži tajm-aut. To nije puno pomoglo gostima jer su crno beli razigrali, a trojku je pogodio i Vašington. Vašinton se razgoropadio u trećoj deonici postigao je već 16  poena, istakao se i Pokuševski sa 11.

19:30

Poluvreme 41:28

Partizan je zaigrao mnogo bolju odbranu i to se odmah odrazilo na rezultat. Crno-beli su brzo stekli dvocifrenu prednost 28:18. Trener Krke je bio prinuđen da zatraži tajm-aut. Mladi Bošnjaković postigao je trojku za maksimalnih +13 na isteku prvog poluvremena.

Ajzea Majk je upisao svoje prve poene u dresu crno-belih. Istakli su Ajzea Majk sa 7 poena, Vanja Marinković i Vašington su postigli po šest poena, a Braun 5 pogodaka.

19:19

Prva četvrtina 18:16

Partizan je jako loše ušao u meč. Krka je na krilima Čabašeka koji je postigao čak tri trojke u uvodnim minutima povela sa neočekivanih 7:14. Partizan je odgovorio mini serijom i prišao na poen zaostatka. U 10. minutu na teren je ušao Ajzea Majk koji je tako debotovao pred navijačima Partizana. Brendon Dejvis je pogodio na isteku prvog kvartala za vođstvo crno-belih 18:16.

18:15

Partizan jedini neporažen u ABA ligi

Partizan je prvi na tabeli i jedini neporaženi tim sa maksimalnih pet pobeda za sada.

Sa druge strane Krka je nakon tri uzastopna poraza zabeležila dve pobede i nalazi se na devetoj poziciji.