Reprezentativac Hrvatske i košarkaš Los Anđeles Klipersa, Ivica Zubac, dominira na početku NBA sezone. Bio je Zubac jedan od najzaslužnijih za trijumf svog tima protiv Golden Stejta u gostima, a po završetku ovog meča govorio je o Dejanu Milojeviću.

Milojević i Zubac sarađivali su u Megi, a srpski trener mu je puno pomogao i u Sjedinjenim Američkim Državama.

profimedia-0926887494.jpg
Imagn Images / ddp USA / Profimedia 

- Mislim mnogo o njemu. Pogotovo kada dođemo ovde da igramo protiv Voriorsa, a on nije na klupi, teško mi je da gledam to. Bio je fantastičan lik, svaki put kada bih došao ovde išao bih kod njega u stan. Njega žena bi nam napravila večeru, igrali bismo karte, nešto bismo radili... Bio je poseban lik, mnogo sam naučio od njega u Megi, kao i u NBA. Gurao me je da verujem u levi horog i ja sam mu verovao sve što mi je govorio. Mnogo mi nedostaje - rekao je Ivica Zubac, pa se dotakao i pobede protiv Golden Stejta i svoje blistave partije:

serbiamexico-103.jpg
Starsport 

- Tek su tri utakmice odigrane, ali ja pokušavam da budem konstantan, da igram u istom ritmu koliko god mogu, da radim iste stvari i da mogu saigrači da se uzdaju u mene i u napadu i odbrani, na skoku, na zicerima ispod koša...

 BONUS VIDEO:

00:10
Dejan milojevic sahrana Izvor: KURIR/Nemanja Nikolić Foto