Košarkaški klub Partizan saopštio je da će navijačima, koji zbog smanjenog kapaciteta dvorane ne mogu sa sezonskim ulaznicama da uđu na utakmicu protiv Monaka u Evroligi, refundirati 35 odsto od cene dnevne ulaznice za njihov sektor i pokloniti im kartu za utakmicu fudbalera Partizana i Radničkog iz Kragujevca.

Zbog zauzetosti Beogradske arene, u kojoj košarkaši Partizana igraju utakmice na domaćem terenu, utakmica protiv Monaka u Evroligi igraće se u sredu od 20.45 u hali "Aleksandar Nikolić", u koju ne mogu da stanu svi navijači koji su kupili sezonske ulaznice.

U halu neće moći da uđu navijači koji imaju ulaznice za nivo 400, zbog čega im se Partizan izvinio i odredio kompenzaciju od 35 odsto od cene dnevne ulaznice za njihov sektor, što je jednako dobiti koju bi ostvarili da su svoju ulaznicu prodali putem "resell" opcije. ; Nivo 400 centar će dobiti 1.050 dinara u tokenima kroz svoje profile, dok će nivo 400 bok i zapad, u tokenima dobiti po 875 dinara.

Takođe, u dogovoru sa fudbalskim klubom Partizan, vlasnicima sezonskih ulaznica za nivo 400 biće omogućen besplatan ulaz na utakmicu koju će crno-beli igrati na svom terenu u nedelju 10. novembra protiv Radničkog 1923.

Na utakmicu košarkaša moći će da uđu samo vlasnici ;sezonskih karata za nivo 100, nivo 200 i nivo 300 (Sky Box). Sezonske ulaznice za sektor "Grobari Jug" neće važiti, već će "Južna tribina" na raspolaganju imati umanjeni kontigent dnevnih karata.

Sektori u Beogradskoj areni nisu jednaki sektorima u hali "Aleksandar Nikolić", pa je Partizan na klupskom sajtu objavio raspored mesta i mapu sektora.

Kurir sport