EVO KAKVO JE RASPOLOŽENJE NAŠIH KOŠARKAŠICA PRED MEČ SA AUSTRALIJOM! Butulija direktno iz Pariza: Borićemo se, ali postoje klopke

FIBA

Uspeh Novaka Đokovića će se dugo prepričavati. Borba je bila izjednačena, svi smo strepeli i divili se Novakovoj koncentraciji. Na kraju je najbolji svih vremena i pokazao zašto je u ovoj borbi ipak nadmoćniji.

A naše košarkašice izborile su plasman u četvrtfinale OI kada će odmeriri snage sa Australijom.

O istorijskom teniskom finalu OI, kao i o atmosferi u ženskoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije govorili su u emosiji Puls Srbije teniski trener i nekadašnji teniser, Miki Janković i Dajana Butulija, košarkašica i član stručnog štaba košarkaške reprezentacije koja se uključila u program iz Pariza.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Svakako da su utisci neverovatni. Mislim da je jedna reč koja najadekvatnije opisuje ono što je Novak uradio: Neverovatno! Svaki čovek u Srbiji se juče naježio. Mislim da je to jedan neverovatan uspeh i da nas je Novak Đoković sve prijatno iznenadio, jer ne znam koliko je nas verovalo da on može da se vrati posle povrede i pruži takav meč protiv Alkaraza koji je 10 godina mlađi od njega - rekao je Janković.

Butulija kaže da su naše košarkašice ispratile tenisko finale i slavile Novakovu pobedu, ali da su uz to veoma koncentrisane i fokusirane na predstojeći meč sa Austalijom.

Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

- Pratili smo naravno Novaka. Svakoga pratimo od naših sportista i ovde vlada jedna posebna atmosfera međusobnog bodrenja i podrške. Uz to morali smo da pratimo i ko će da prođe dalje od košarkaških timova. Čekali smo protivnika juče do ponoći. Moramo da budemo koncentrisali. Koliko je lepo to slavlje, moramo i da budemo skoncentrisani na ono zbog čega smo tu.

Kaže da u našem košarkaškom timu među devojkama vlada pozitivna atmosfera pred susret sa Australijom.

This browser does not support the video element.

EVO KAKVO JE RASPLOŽENJE NAŠIH KOŠARKAŠICA PRED MEČ SA AUSTRALIJOM! Butulija direktno iz Pariza: Borićemo se, ali postoje klopke..  kurir televizija

- Dobra je energija. Svakako ćemo sada kada znamo protivnika primeniti najbolju moguću taktiku. Borićemo se. Tu su i neiskusne igračice koje su prvi put na OI da im pružimo podršku i pokažemo im neki put kako da izbegnu neke situacija koje su klopka. Mnogo je teško da se usmeri sva pažnja na igru i na košarku. Mislim da su spremne i dobro raspložene.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

ON ZNA KOLIKO DUGO ĆE NOVAK JOŠ IGRATI I OSVAJATI TROFEJE! Čuveni teniski trener za Kurir otkriva: POVREDE GA NEĆE ZAUSTAVITI  Kurir televizija