OBRADOVIĆ SE OGLASIO NAKON ŠTO JE UNIŠTEN MURAL SA NJEGOVIM LIKOM! Slavni trener zagrmeo, pa se BRUTALNIM rečima obratio Đokoviću!

Starsport/Srđan Stevanović

Legendarni srpski košarkaš i jedan od naših najboljih košarkaških trenera, Saša Obradović, podelio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi da je nego uništio tablu na terenu posvećenu njemu.

U naselju Medaković, u kojem je Saša Obradović preko Zvezde, reprezentacije Jugoslavije napravio veliku karijeru, neko je precrtao deo table na kojem je bilo ispisano njegovo ime. Uz to ime bila je ispisana i poruka: "Bez odbrane, nema pobede", kao sinonim načina na koji je igrao košarku i bio veliki košarkaš.

"Možda i ne zaslužujem da moja slika bude na ovom mestu ili sam ja najmanji problem nekom ko je ovo uradio, uvek ću da volim kraj odakle sam ponikao, ipak, BRAVO NOLE GOAT", objavio je Obradović i čestitao Novaku Đokoviću osvajanje zlatne medalje u Parizu.

Obradović je trener Monaka u Evroligi i sa tim iz sezone u sezonu ostvaruje velike uspehe, često ističući svoju vezu sa Beogradom, rodnim gradom u koji se često i rado vraća. I to sigurno neće promeniti ovaj vandalizam.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković izvadio krstić  Printscreen/RTS