OTKRIVENA TAJNA NIKOLA JOKIĆA! Evo ZBOG ČEGA najbolji košarkaš SVETA ne govori za srpske medije!

Dado đilas

Nikola Jokić odigrao je senzacionalnu utakmicu za Srbiju u pobedi protiv Australije (95:90 posle produžetka) samo još jednom podsetivši zašto je najbolji košarkaš na svetu. Postigao je 21 poen, imao 14 skokova i devet asistencija, ko zna koliko dobrih poteza u odbrani (!), dok je postigao i jedan od odlučujućih koševa na meču, kada je "Sombor šaflom" izludeo Australijance koji su igrali fantastično na njemu celu utakmicu.

Međutim, od heroja kasnije nismo čuli ni reč, što nije neuobičajeno pošto Jokić vrlo retko govori za srpske medije. Sa time su se kolege u Srbiji pomirile, međutim čini se da Amerikanci nisu očekivali da od Jokića neće dobiti izjavu posle utakmice, pošto su navikli da uvek temeljno i naširoko razgovara sa njima posle NBA utakmica.

Dado đilas 
foto: Dado Đilas

Zbog toga, morali su da pitaju kapitena Bogdana Bogdanovića o čemu se radi i da li je Jokić ljut na nekoga, pa su dobili jasno objašenje koje se savršeno uklapa u karakter najboljeg košarkaša planete.

Sameer Al-DOUMY / AFP / Profimedia 
foto: Sameer Al-Doumy / AFP / Profimedia

"Što Jokić ne priča sa medijima na Olimpijskim igrama? Sjajan je, ali znajte da Jokić priča samo sa mnom", nasmejao se prvo Bogdanović, pa ponudio objašnjenje: "Vidite, u NBA ligi ako ne priča sa medijima, onda ga kazne. Ovde na Olimpijskim igrama nema kazni. Tako da kaže sebi da ne mora da priča. Ništa lično protiv vas ljudi".

Podsetimo, Srbija u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu igra upravo protiv Sjedinjenih Američkih Država i taj susret je na programu u četvrtak od 21 čas, pa ćemo videti da li će "treća sreća" za naš tim.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jokic i Bogdanović piju pivo na trkama u Somboru  Kurir