NA MALOM KALEMEGDANU SPREMILI TRANSFER BOMBU: Osvojio bronzu na Olimpijskim igrama i uveliko pregovara sa Crvenom zvezdom!

Dado đilas

Filip Petrušev je na putu povratka u Crvenu zvezdu!

Iako se nedeljama i mesecima nagađa da li će se centar Srbije vratiti na Mali Kalemegdan iz Olimpijakosa, to će se po svemu sudeći dogoditi posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je osvojio bronzanu medalju sa Srbijom.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs 
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Navodno je dogovor Petruševa i Zvezde postignut pre nedelju dana i on će doći u tim Janisa Sferopulosa da bude startni krilni centar.

Za njega navodno neće biti plaćeno obeštećenja, već će Crvena zvezda preuzeti njegovu platu od Olimpijakosa, tima u kojem je odigrao prošlu sezonu nakon povratka iz Amerike i kratke epizode u Filadelfiji.

Starsport/Peđa Milosavljević 
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Prema istim informacijama, dolaskom Filipa Petruševa biće završen prelazni rok Crvene zvezde, nakon dolaska nekoliko zvučnih pojačanja, počev od povratka asova Barselone Nikole Kalinića i Virtusa Ognjena Dobrića, dolazaka plejmejkera Baskonije Kodija Milera-Mekintajera, šutera Olimpijakosa Ajzeje Kenona, centra Mege i takođe reprezentativca Srbije Uroša Plavšića...

(Kurir sport/Mondo)