ŽELJKO OBRADOVIĆ OTKRIO CILJEVE PARITIZANA: Plan je TROGODIŠNJA licenca Evrolige!

Damir Dervišagić

Košarkaški klub Partizan predstavio je tim za sezonu 2024-2025 na "Crno-beloj simfoniji", događaju koji je nikada viđen na ovim prostorima.

Posle predstavljanja rostera za narednu sezonu, prisutnima se obratio trener crno-belih Željko Obradović.

- To je ono kad misliš da si sve prošao i sve video. Važi. Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba na svemu ovome. Pomeramo granice. Ovo će imati odjeka kao i ona utakmica prošle godine na Tašmajdanu. Čestitam reprezentaciji Srbije na uspehu. Saši Daniloviću, predsedniku KSS, Kariju Pešiću selektoru, našem kapitenu Vanji Marinkoviću, Aleksi Avramoviću koji je do nedavno bio sa nama, dvojici bivših naših igrača Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Milutinovu, kao i svim ostalim igračima koji su nas učinili srećnim. Zahvaljujem se svim doskorašnjim igračima. Puno sreće im želim, zauvek će biti u našim srcima - rekao je Obradović, pa nastavio:

- Odlučili smo se da napravimo novi tim. Imamo 16 igrača. Tim ima prosek 25 godina, bićemo jedan od najmlađih timova. Zahvaljujem se predsedniku Ostoji Mijailoviću i Upravnom odboru što su učinili sve da budemo konkurenti. Sledeće godine ćemo probati da bodijemo licencu na tri godine. To je prioritet.

Imao sam sa igračima sastanak pre nekoliko sati i rekao im da će osetiti šta znači Partizan. I siguran sam da će tek osetiti.

Želim vam dobrodošlicu u našu zemlju Srbiju i naš klub Partizan. Osetićete nešto što niste u drugim klubovima, rekao je Obradović igračima.

Tim je spoj mladosti i iskustva - zaključio je Željko Obradović.

Kurir sport