SRAMNO POTCENJIVANJE NOVAKA! Može li Đoković do zlata na Olimpijskim igrama? Srbinu predviđaju RUŠENJE SVIH SNOVA u Parizu!
Foto: Antonietta Baldassarre/Insidefot / Shutterstock Editorial / Profimedia

neočekivano

SRAMNO POTCENJIVANJE NOVAKA! Može li Đoković do zlata na Olimpijskim igrama? Srbinu predviđaju RUŠENJE SVIH SNOVA u Parizu!

Kvota -

Sramno potcenjivanje Novaka u režiji bukmejkera koji su rešili da srpskog asa stave na drugo mesto favorita, uz daleko manje šanse od Karlosa Alkaraza i to tek pošto se Janik Siner povukao sa Olimpijskih igara!

Možda je očekivano da prvi favorit bude Karlos Alkaraz, ali činjenica da se Janik Siner našao na poziciji dva pre Novaka, potpuno je iznenađujuća... Sada kada se Italijan povukao, Đoković je skočio na drugo mesto favorita, ali je kvota da će osvojiti dugo čekano zlato i ostvariti svoj san, čak 3,50 dok je na Alkaraza samo 1,75. Zaista, prevelika i potcenjivačka razlika.

Povreda najboljeg srpskog tenisera može se smatrati kao razlog za ovakve kvote, ali je Novak igrama na Vimbldonu dokazao da je potpuno spreman za najveće izazove.

Kvote za OI su sledeće:

Karlos Alkaraz 1,75

Novak Đoković 3,50

Aleksander Zverev 6,00

Rafeal Nadal 11

Olimpijske igre počinju 26. jula i traju do 11. avgusta. Teniski turnir igra se na terenima Rolan Garosa, a žreb je zakazan za četvrtak 25. jul.

Šta vi mislite, ko će osvojiti teniski turnir na Olimpijskim igrama?

Kurir sport

Bonus video:

00:24

Novak Đoković peva i ljubi Jelenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track