ŠOK KVOTE! Kladionice tvrde: Košarkaši Srbije NEĆE osvojiti medalju na Olimpijskim igrama u Parizu
Foto: Dado Đilas

auuuu

ŠOK KVOTE! Kladionice tvrde: Košarkaši Srbije NEĆE osvojiti medalju na Olimpijskim igrama u Parizu

Kvota -

Da li će košarkaši Srbije uzeti medalju na Olimpijskim igrama? Ako verujete kladionicama, njihov odgovor je - ne. Bukmejkeri prognoziraju izabranicima Svetislava Pešića tek četvrto mesto u Parizu.

Najveća svetska kladionica "Bet 365" objavila je najnovije kvote za košarkaški turnir na Olimpijskim igrama u Francuskoj. Pomalo smo ostali iznenađeni kada smo videli da su "orlovi" van kruga od tri reprezentacije kojima se prognoziraju medalje.

Naime, prvi favorit su potpuno očekivano Amerikanci s kvotom od samo 1,16. To znači da na uloženih 100 dinara na to da Amerika uzima zlato možete da dobijete samo 16 dinara profita!

Svetislav Pešić
foto: Starsport©

Sve preostale selekcije imaju mnogo manje šanse. Kanada je drugi favorit s kvotom 12, a prati je Francuska s koeficijentom 16. Tek onda dolazimo do naše reprezentacije, čiji trijumf vredi čak 19.

Zanimljivo je da Španija ima veoma male šanse, pa je "furija" tek na osmom mestu od 12 reprezentacija koje se takmiče u Parizu.

Videćemo da li će bukmejkeri biti u pravu za sve ove procene. Nadamo se da će kao što je to bio slučaj i na Mundobasketu pogrešiti kod reprezentacije Srbije. I tada su nas otpisali, pa smo postali vicešampioni sveta...

Ono što nam je svima jasno i bez procena kladionica jeste da će biti pakleno teško suprotstaviti se drim-timu, a sa svima ostalima Srbija i te kako može da igra. I ne samo da igra nego i da pobedi.

KVOTE ZA ZLATO

SAD 1,16

Kanada 12

Francuska 16

Srbija 19

Nemačka 21

Grčka 26

Australija 36

Španija 76

Brazil 151

Portoriko 401

Južni Sudan 401

Japan 501

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track