Fudbaleri Srbije večeras imaju veliki motiv da se revanširaju Švajcarcima za poraz iz Rusije pre četiri godine. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi poručio je da su "orlovi" spremni i da će dati sve od sebe.

O večerašnjem sportskom duelu Srbije i Švajcarske koji svi sa nestrpljenjem očekujemo govorili su u jutarnjem programu Kurir televizije, Milan Rašević, novinar Kurira i Milivoje Ćirković, nekadašnji fudbaler Partizana.

207754.02-39-21-04.still002.jpg
Kurir teklevizija 
foto: Kurir teklevizija

- Prevashodno očekujem jednu fanatičnu borbu naših igrača. Znamo da je pobeda prioritet i naravno da neće biti lako, ali ja se nadam da je selektor zajedno sa svojim stručnim štabom dobro pogledao utakmice Švajcarske, da zna gde su ranjivi, jer je ovo "biti il ne biti utakmica" za našu reprezentaciju. Pre sveg želim puno sreće i zdravlja igračima s obzirom na to da su neki povređeni - rekao je Ćirković i dodao:

Kurir televizija ORLOVI VEČARAS IZMEĐU "BITI ILI NE BITI" Ćirković: Nadam se da nećemo ići grlom u jagode, OČEKUJEM FANATIČNU BORBU!

- Mi moramo da igramo na gol više, ali mislim da ne treba srljati i ići grlom u jagode. Reprezentacija ima odlične napadače. Biće teško, ali kako će selektor odlučiti videćemo. Mi ne samo da možemo da h savladamo, moramo da ih pobedimo - rekao je Ćirković i prognozirao rezultat 2:0 u našu korist.

Rašević smatra da Srbija može da pobedi i prognozira da će večerašnji rezultat biti 2:1 u korist reprezentacije Srbije.

- Igraćemo na gol više, pa ne očekujem da možemo da sačuvamo gol. Videćemo da li će biti kako kaže Piksi da je jedan gol malo, a tri mnogo. I dalje se držim prognoze da će biti 2:1 za nas - kaže Rašević.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud