Pre Vesnine slične avanture s provokativnim fotografijama u prethodnih nekoliko godina imale su i Danijela Hantuhova, Serena Vilijams i Vera Zvonarjeva

Planuo Plejboj!
Ruska teniserka Jelena Vesnina slikala se za najnovije izdanje ruskog magazina „Plejboj“ u provokativnom izdanju. Prelepa dvadesetsedmogodišnja Ruskinja, za razliku od nekih svojih koleginica, nije odlučila da se skine skroz, već je pozirala u crnoj čipkastoj spavaćici, kao i istoj takvoj bluzi, a pozirala je i kako izlazi iz bazena.

Trenutno 36. teniserka na WTA listi u sportskoj karijeri nije ostvarila veliki uspeh, budući da je u seniorskoj konkurenciji uspela da osvoji samo dve titule, ali je daleko uspešnija bila u dublu. Tako je u paru s zemljakinjom Jekatarinom Makarovom osvojila Rolan Garos prošle godine, a trenutno zauzima treću poziciju na listi najboljih dubl igračica na svetu.

Inače, pre Vesnine slične avanture s provokativnim fotografijama u prethodnih nekoliko godina imale su i Danijela Hantuhova, Serena Vilijams i Vera Zvonarjeva.

(K. R.)