PRETUKAO PUTNIKA TOKOM LETA ZATO ŠTO GA JE "ZAJ**AVAO": Majk Tajson unakazio čoveka u avionu i ima NAJBIZARNIJE opravdanje (VIDEO)
Foto: ap Kamran Jebreili, Printscreen

HIT

PRETUKAO PUTNIKA TOKOM LETA ZATO ŠTO GA JE "ZAJ**AVAO": Majk Tajson unakazio čoveka u avionu i ima NAJBIZARNIJE opravdanje (VIDEO)

Ostali sportovi -

Legendarni bokser, Majk Tajson, govorio je prvi put o incidentu u avionu kada je pretukao jednog putnika.

Čelični Majk tvrdi da je isprovociran od strane jednog putnika koji je bio u pripitom stanju, a na video snimku koji se brzo širio društvenim mrežama može da se vidi kako je taj putnik prošao.

Tajson je pretukao putnika, vratio se na svoje mesto, a potom izašao iz aviona nakon sletanja kao da se ništa nije dogodilo.

Američki mediji su preneli da je prebijeni putnik prvo tražio da se fotografiše sa Tajsonom, a da je potom postao naporan. Kada mu je čuveni bokser poručio da ga ostavi na miru, on to nije poslušao već ga je, navodno, pogodio flašicom vode.

Mesec dana nakon incidenta Tajson se oglasio.

- Za*ebavao me je, čoveče. Ne bih trebalo ni da se vozim civilnim avionima. Moja supruga se naljuti kada se vozim običnim avionima, ali šta da je*eno radim u avionu s prijateljima i ličnim telohraniteljom koji bi trebalo da pazi na mene - rekao je Tajson.

Kasnije se ispostavilo da je napadnuti muškarac Melvin Taunsend III, čovek od ranije poznat policiji. Navodno, Taunsend ima develi kriminalni dosije iz kojeg se ističu pronevere novca, provale, krađe vozila i teške krađe.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track