EMOTIVNA SCENA! Neponovljiva Tijana Bošković KROZ SUZE govorila posle finala: Ne znam šta da kažem, BESKRAJNO SAM PONOSNA
Foto: Printscreen

EMOTIVNA SCENA! Neponovljiva Tijana Bošković KROZ SUZE govorila posle finala: Ne znam šta da kažem, BESKRAJNO SAM PONOSNA

Ostali sportovi -

Naša najbolja odbojkašica, maestralna Tijana Bošković, nakon odbrane svetskog trona bila je izuzetno emotivna.

Popularna Tića je sa suzama u očima iznela svoje utiske nakon trijumfa nad Brazilom.

"Ne znam šta da kažem, ovaj tim, ove devojke, bez izgubljene utakmice...Čast mi je što sam deo ove ekipe! Hvala svima koji su nas podržavali. Posebno hvala mojoj porodici, hvala od srca. Uživala sam i mislim da je to najvažnije. Volim da igram odbojku," rekla je Tijana, pa dodala:

"Hvala svim našim navijačima koji su došli ovde da nas bodre. Hvala.Toliko sam ponosna i srećna na sve što radimo godinama. Druga svetska titula za redom, malo kome to polazi za rukom. Ove devojke su heroine, puno je rada uloženo u ovo i sve je to zasluženo.

Srpska heroina je na kraju poslala poruku koja je oduševila navijače u našoj zemlji.

"Imamo nešto posebno, velike zasluge idu i stručnom štabu, ali ove devojke imaju to nešto da budemo šampioni. Trudićemo se da uživamo u ovom uspehu i da se radujemo još mnogo puta zajedno. Igranje finala Svetskog prvenstva nekome dođe jednom u životu, mi smo imale sreću da ga po drugi put. Recept je bio da verujemo i uživamo, otkrila je Tijana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track