Srpski prvoligaški futsal karavan nastavlja se utakmicama četvrtog kola.

Bitka za bodove na petoparcu se rasplamsala, te će se u ovoj rundi odigrati sledeći mečevi.

Takođe, veoma zanimljiv meč čeka nas u hali Pendik gde domaći Novi Pazar dočekuje ambiciozni niški Vinter Sport, a velika borba vodiće se i u Kragujevcu između Ekonomca i Novog Sada odnosno Zrenjaninu između SAS-a i Paleža.

Za kraj, u sudaru timova koji nisu krenuli u šampionat onako kako su i planirali, sastaće se Ivanjica i FON Banjica. Domaćin nema niti jedan osvojen bod u prva tri kola i želi da "vadi fleke" protiv prošlogodišnjeg osvajača Kupa, dok je FON Banjica doživela dva neočekivana poraza zaredom, od Paleža i Ekonomca, te sada želi da se vrati pobedama. Jedan od najboljih igrača beogradskog tima, Lazar Petrašević, zna da njega i saigrače čeka težak zadatak u Ivanjici.

- Utakmica protiv ekipe Ivanjice dolazi u veoma nezgodnom trenutku za nas. Ušli smo u seriju loših rezultata i iznenadjujuće izgubili bodove u prethodna dva kola. Ovaj meč je, na neki način, prekretnica sezone. Očekuje nas izuzetno teška utakmica sa protivnikom, kojeg vrlo dobro poznajemo. Ekipa Ivanjice već dugo godina igra u gotovo nepromenjenom sastavu i nikada nije bilo lako osvojiti bodove na njihovom terenu. Mislim da smo, ipak, kvalitetniji tim i nadam se da ćemo zabeležiti pobedu, koja će nam vratiti preko potrebno samopouzdanje za nastavak sezone - istakao je Petrašević, a preneo klub na zvaničnoj Instagram stranici.

Tabela Prve futsal lige Srbije

Za kraj, pogledajte i kako trenutno izgleda stanje na tabeli Prve futsal lige Srbije posletri odigrana kola:

Kurir sport