SPEKTAKL U VRŠCU: Stiže Aramada i dovodi borce iz sedam zemalja
Foto: Armada

mma

SPEKTAKL U VRŠCU: Stiže Aramada i dovodi borce iz sedam zemalja

Ostali sportovi -

Najkvalitetnija i najbrže rastuća domaća MMA promocija, Armmada će 21. oktobra upisati svoje šesto izdanje.

21. oktobra sa početkom u 19:30, publika u Vršcu u sportskoj hali „Milenijum“ će imati priliku da svedoči još jednom istinskom MMA spektaklu o kom se priča. Prethodni Armmada turniri su pokazali fantastičan fight card, tako da ljubitelji MMA sporta sa pravom mogu da očekuju ništa manje nego neizvesne i zaista kvalitetne borbe.

Najavljene borbe su internacionalnog karaktera, a učešće na turniru su uzeli borci iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Brazila, Francuske, Irana i Švajcarske. Prava poslastica za ljubitelje borilačkih veština će biti tzv. „main event“, odnosno, glavna borba večeri u kojoj će nastupiti naš poznati teškaš Dragutin Jegdić, koji u svojoj profesionalnoj karijeri ne zna za poraz, protiv vrlo kvalitetnog brazilskog borca Valtera Šinšoa.

Takođe, tzv. „co-main event“ je rezervisan za Denisa Jurakića i Tea Saldanu Smita, borca iz Francuske. Jurakić je jedan od naših najuspešnijih džudista, sa internacionalnim priznanjima.

S obzirom na to da je ulaz besplatan, a imajući u vidu koliko interesovanje vlada za Armmada turnire, organizatori poručuju svim zainteresovanim gledaocima da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez mesta.

Kurir sport

Bonus video:

00:57

OGNJEN MIĆOVIĆ POSTAO MMA VICEŠAMPION EVROPE! Do medalje došao pobedivši pulena Onora Mekgregora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track