MARKO NIKOLIĆ SE NA VIDOVDAN OPRAŠTA OD BOKSA: Stavlja tačku na profesionalnu karijeru - sve je spremno za spektakl na Kalemegdanu
Foto: SPBS

spektakl

MARKO NIKOLIĆ SE NA VIDOVDAN OPRAŠTA OD BOKSA: Stavlja tačku na profesionalnu karijeru - sve je spremno za spektakl na Kalemegdanu

Ostali sportovi -

Marko Nikolić 28 juna, na Vidovdan se oprasta od boksa. Poznati sportista i humanista će na Kalemegdanu održati egzibicioni sparing u boksu.

On će se u ringu naći sa Milanom Kravarom koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio nogu i sada živi sa protezom. Ipak, Milan je nastavio da se bavi boksom i nikada nije odustao od sporta.

Marko je otkrio da je posle 20 godina aktivnog bavljenja sportom odlučio da se penzioniše: - Meni se sve velike stvari dešavaju u životu na velike srpske praznike. Zato sam odlučio da se baš na Vidovdan oprostim od boksa. Već 20 godina sam profesionalni sportista i zasitio sam se, a i dolaze mlade nade, na njima svet ostaje. Voleo bih da svi dođete u petak na boks reviju " Trofej Vidovdan" .

Marko Nikolić
foto: BSS / Nemanja Dedović

Pored Nikolića u petak na Kalemegdanu videcemo i ostale članove Saveza profesionalnog boksa Srbije.

U glavnoj borbi gledaćemo meč između Marka Cvetanovića i Viorela Simona.

U ostalim mecevima nastupice bivši WBC prvak Panagiotis Tsochataridis, buduće zvezde rodom iz DR Konga Nathan Lunata i Fretas Pembele, kao i Kristina Nađ Varga, osvajač srebrne medalje na ovogodisnjem prvenstvu Evrope u olimpijskom boksu.

Oproštajni meč Marka Nikolića biće revijalnog i humanitarnog karaktera.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track