IVANA NE SKIDA OSMEH SA LICA DOK GRLI OVOG MUŠKARCA: Javno mu je poručila da ga VOLI, pogledajte fotku koja je mnoge oduševila
Foto: @starsport

blista

IVANA NE SKIDA OSMEH SA LICA DOK GRLI OVOG MUŠKARCA: Javno mu je poručila da ga VOLI, pogledajte fotku koja je mnoge oduševila

Ostali sportovi -

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, odustala je od Evropskog prvenstva kako bi se što bolje pripremila za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

Želi Ivana da u svoju vitrinu doda i zlatnu medalju sa Olimpijskih igara, a u pripremu za novi sportski poduhvat pomaže joj kolega, Dino Dodig.

On je na svom Instagramu objavio emotivnu poruku koja je posvećena prelepoj Srpkinji, da bi u prvi plan istakao njenu vedrinu i jednostavnost čak i u teškim trenucima.

- Ima ljudi, mada su retki, kojima ni bol ni misao ne unište vedrinu i jednostavnost. Čak ih učine boljim - napisao je Dino uz fotografiju na kojoj ga Ivana grli.

Srpska atletičarka mu je odmah odgovorila i u komentarima napisala da ga voli.

Podsetimo, Ivana Španović je nedavno stavila tačku na brak sa Markom Vuletom, ali uprkos nezgodnoj situaciji u kojoj se nalazi, osmeh i dalje ne napušta lice naše atletičarke.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

Ivana Španović Dubai

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track