MUŽ BLANKE VLAŠIĆ SE OGLASIO PRVI PUT POSLE SKANDALA! Da li je VARAO čuvenu Hrvaticu? Jednom objavom naleteo je na ŽESTOKU OSUDU!
Foto: GREG BAKER / AFP / Profimedia

pravi se blesav

MUŽ BLANKE VLAŠIĆ SE OGLASIO PRVI PUT POSLE SKANDALA! Da li je VARAO čuvenu Hrvaticu? Jednom objavom naleteo je na ŽESTOKU OSUDU!

Ostali sportovi -

Veliki skandal potresao je čitavu Evropu i posebno Hrvatsku i region kada je muž Blanke Vlašić, Ruben van Guht, bio deo skandala.

On je, prilikom jednog uključenja u program uživo, napravio pakao samom sebi od života pošto su se u pozadini njegove sobe videle ženske noge. Svi su s razlogom posumnjali na prevaru, kasnije su se pojavile informacije i ko bi mogao da bude tajanstvena žena sa snimka, a sada se, po prvi put, Van Guht oglasio i poslao poruku koja je naišla na brojne osude.

Da li je varao poznatu Hrvaticu? To izgleda od njega nećemo saznati! Van Guht je okačio nekoliko fotografija s Eura na svoj Instagram profil uz sledeći komentar vezan za utakmicu Belgija - Rumunija i pobedom Romelua Lukakua, Kevina De Brujnea i ekipe...

- Pojačanje snage koje je bilo potrebno, odgovor na upitnike, uzvičnik iza ambicija. Veče za uokviriti - napisao je, između ostalog, Ruben van Guht.

Naišao je poznati novinar na žestoku osudu pratilaca koji su ga zasuli komentarima o tajanstvenim ženskim nogama.

"Dobro da su te noge sad ostale kući", "Rubene, jesi ti to i na ženskom fudbalu?", bili su samo neki od komentara.

Javnost je željna odgovora, a da li će ih i dobiti videćemo u danima koji su pred nama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track