UDARIO GA JE KAO MALJEM I ODMAH POSLAO U CARSTVO SNOVA: "Kralj šamaranja" iz Rusije još jednom potvrdio zašto je apsolutni šampion
Foto: Printscreen Telegram

ludnica

UDARIO GA JE KAO MALJEM I ODMAH POSLAO U CARSTVO SNOVA: "Kralj šamaranja" iz Rusije još jednom potvrdio zašto je apsolutni šampion

Ostali sportovi -

Rus Vasilij Pelmen Kamocki još jednom je pokazao je pokazao zašto je apsolutni šampion u šamaranju.

Vasilij Kamocki
foto: Printskrin/Instagram

Neverovatni Rus Vasilij Kamocki nokautirao je svog protivnika, Poljaka Kamila Marusaža, sa nadimkom Polarni Medved. Patosirao ga je snažnim šamarom u prvoj rundi debitantske borbe u Pover Slap ligi, koju je osnovao šef UFC-a Dejna Vajt.

Na snimku koji se pojavio na internetu, Kamocki dva puta „nišani“ i onda jednim šamarom nokautira protivnika. Posle ovoga hala je bukvalno eksplodirala, a navijači su ovacijama pozdravili neverovatnog Rusa.

Meč je održan 29. juna u Las Vegasu. Rus Vasilij Kamocki, inače farmer iz Krasnojarske oblasti, postao je popularan 2019. godine, nakon učešća u na turniru u šamaranju pod nazivom „Kamena lica”, koju poznati ruski bloger Amir Sardarov. Kamocki je tada pobedio tri protivnika, a zatim nokautirao jednog od sudija, koji se i sam dobrovoljno prijavio da učestvuje na takmičenju.

Svi protivnici Vasilija Kamockog poraženi su njegovim prvim, ili drugim šamarom. Ovaj snimak Pelmena, objavljen na Jutjubu, imao je više od 14 miliona pregleda.

Vasilij Kamotski već neko vreme nastupa u MMA, gde je već sakupio rekord od sedam pobeda i jednog remija.

Kurir sport

00:46

Srpski navijači u Minhenu uoči utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track