"DA LI JE POTREBNO PONETI I ALAT ZA LOV KAKO BISMO IMALI PRAVO NA HRANU?" Čuvena Hrvatica BESNA na organizatore Olimpijskih igara!
Foto: Andreas SOLARO / AFP / Profimedia

poslala jaku poruku

"DA LI JE POTREBNO PONETI I ALAT ZA LOV KAKO BISMO IMALI PRAVO NA HRANU?" Čuvena Hrvatica BESNA na organizatore Olimpijskih igara!

Ostali sportovi -

Čuvena hrvatska atletičarka, Sandra Elkasević (eks Perković) pobesnela je na organizatore Olimpijskih igara i poslala im je oštru poruku.

Ona je frustrirana zbog najavljenih uslova u kojima će boraviti sportisti u olimpijskom selu, pa je zbog toga zagrmela putem svog Instagram profila.

- Kreveti i stolovi od kartona, sobe bez adekvatnog sistema rashlađivanja? Je li to san svakog sportiste?! Nakon godina treniranja, odricanja i sanjanja kako jednom postati olimpijac, kako s ponosom braniti boje 'Lijepe naše', sve to ostvariš i onda završiš u kamenom dobu. Kratak upit za organizatore, je li potrebno poneti i alat za lov? Kako bismo imali pravo na hranu? - zapitala se Sandra.

Sandra Elkasević
foto: Printscreen / Instagram / discus70queen

Olimpijske igre trajaće od 26. jula do 11. avgusta, a organizatori su odlučili da u prostorijama neće biti klima uređaja kako bi se smanjio negativan uticaj na okolinu.

BONUS VIDEO:

00:15

Ivana Španović Dubai

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track