KUPA SE U MORU PUNOM AJKULA I NIJE JE STRAH: Ostaćete u šoku kada saznate zbog čega je prestala da se bavi odbojkom!
Foto: Printscreen/Instagram

kupačica

KUPA SE U MORU PUNOM AJKULA I NIJE JE STRAH: Ostaćete u šoku kada saznate zbog čega je prestala da se bavi odbojkom!

Ostali sportovi -

Kajla Simons bila je izuzetno talentovana odbojkašica, međutim spletom raznih okolnosti umesto u sportu, uspela je u modelingu.

Kajla Simons
foto: Printskrin/Instagram

Amerikanka Kajla Simons slovi za jednu od najpoželjnijih bivših odbojkašica na planeti. Pojavom i stasom pleni pažnju medija i javnosti.

Kajla Simons
foto: Printskrin/Instagram

Uglavnom svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje provokativnim fotografijama, gde su njene grudi i pozadina uvek u prvom planu.

Sada je Kajla Simons otišla korak dalje. Podelila je na fotografije i video kako pliva u okeanu zajedno sa ajkulama.

Prave morske nemani duge i po nekoliko metara kružile su oko lepe Kajle, a ona je bila toliko neustrašiva da je plivala uz njih, a neke čak i milovala.

Kajla Simons iskoristila je ono što joj je majka priroda podarila da bi dobro zaradila reklamirajući donji veš, parfeme i razne preparate.

Amerikanka je uspešno igrala odbojku na Univerzitetu Maršal, ali je u isto vreme objavljivala svoje seksi fotografije na društvenim mrežama, a to se nije dopalo lokalnom odbojkaškom savezu.

Simonsova je bila prinuđena da prekine sportsku karijeru zbog kritika. Nisu svi bili oduševljeni njenim iskrenim i provokativnim fotografijama na instagramu.

Ona je sama posle cele afere objasnila joj je bilo teško da uspešno uskladi sportsku i karijeru modela, jer su joj grudi toliko porasle, da su joj pravile ozbiljne probleme pri smeču i prijemu.

Danas Sada Kajla ima 28 godina i jedva da joj nedostaje profesionalna karijera.

Kurir sport

00:09

Srpski navijači napravili show u centru Minhena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track