Na sednici skupštine opštine Čukarica koja je juče održana izabran je većnik za sport. Ta funkcija je pripala sinu Jusufa Juse Bulića Đorđu. Ovaj sportski radnik,humanitarac i privrednik preuzeo je mandat od 4 godine.

To je potvrdio za Kurir.

whatsapp-image-20240415-at-1.03.48-pm.jpg
Bokserski klub Železnik 
foto: Bokserski klub Železnik

- Pre svega želim da se zahvalim Nikoli Aritonoviću na ukazanom poverenju.Velika mi je čast i odgovornost. Sportski sam radnik skoro 20 godina. Imam iskustva i veliko znanje koje ću se maksmilno truditi da iskorostim u najboljem interesu sporta i dece. Već imam neku viziju kad je u pitanju razvoj generalno sporta, ali i školskog sporta, međutim, sad bi bilo jako nezahvalno obećavati neke stvari- istakao je on i dodao:

whatsapp-image-20240711-at-2.10.13-pm.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna arhiva

- Moram da lepo sagledam realne mogućnosti, zatim budžet, takođe da obavim važne razgovore sa nekim sponzorima i onda da napravim strateški plan. Jako su mi važni rezultati i trudiću se da budu što bolji- rekao je Bulić koji je istakao da ukoliko bude sukoba interesa jer je on već predsednik FK "Železnik", kao i sportskog društva "Železnik" da će odmah podneti ostavku:

- Porazgovaraću sa svojim advokatima koji vode računa o svim detaljima. Ukoliko mi pravnici budu predočili da postoji bilo kakav problem, podnecu ostavke na sve funkcije i klubovi će izabrati novo rukovodstvo-istakao je on.

whatsapp-image-20231214-at-11.25.05-34320e6b.jpg
Privatna Arhiva 
foto: Privatna Arhiva
Kurir televizija KAKO DA PROVALITE KOJI JE NAJADEKVATINIJI SPORT ZA VAŠE DETE? Jevremović odao svoju tajnu: Nikako da se teraju na silu!