"STIGLO MI JE 300 PRETNJI" Nezapamćen HAOS pred MMA spektakl: Srbin GAĐAO borca iz Crne Gore, pa ga BRUTALNO IZVREĐAO! (VIDEO)
Foto: Prtintscreen

MMA

"STIGLO MI JE 300 PRETNJI" Nezapamćen HAOS pred MMA spektakl: Srbin GAĐAO borca iz Crne Gore, pa ga BRUTALNO IZVREĐAO! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Novi "Fight Night Championship" održava se u subotu u Banja Luci, a pred ovaj MMA događaj došlo je do velikog okršaja.

Poznati srpski trener Ivan Icko Đorđević i borac iz Crne Gore Miloš Janičić su ušli u razmenu uvreda na službenom vaganju. Đorđević je isprovociran nečim napao Janičića, gađao ga bočicom vode, a Janičić mu je odgovorio.

Đorđević je trener mnogim elitnim srpskim borcima, a na ovaj događaj došao je kao trener Marka Bojkovića koji se bori na ovom događaju.

Bojković i Janičić su ranije bili sparing partneri i zajedno su trenirali, a u međuvremenu je Janičić počeo da proziva Bojkovića i njegov tim, a nedavno je izbacio i video na kome pokazuje kako je na jednom sparingu savladao Bojkovića.

Janičić se javio i na instagramu kada je izbačen snimak ovog okršaja i samo je napisao: "Icko trt", dok je Ivan Đorđević odgovorio nešto opširnije: "Polako, dan je tek počeo... Znate li šta se tek sprema večeras, evo stiglo mi je 300 pretnji, znate kako ćemo tek večeras da se branimo", napisao je on.

Miloš Janičić će se u dvorani "Borik" 13. jula u Banjaluci boriti sa Stefanom Dobrijevićem, dok će Marko Bojović raditi meč sa brazilcem Ribeirom. Publika će gledati i borbe Toma Spahovića sa Patrikom Rogozom.

Ivana Sičaje i Tea Saldanje Smita, Davida Travničeka i Uroša Vesića, Veljka Aleksića i Antonija Budimira, Milenka Stamatovića i Karlosa Eduarda, Nikole Đurševa i Pava Sahote kao i Frana Brnade i Nikolae Gisce.

(Kurir sport/Mondo N.L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track