ISPLIVAO DOSAD NEVIĐEN SNIMAK EPSKE MAKLJAŽE HABIBA I KONORA: Otkriveno šta je Nurmagomedov govorio Mekgregoru dok ga je GUŠIO!
Foto: AP

ovo se ne zaboravlja

ISPLIVAO DOSAD NEVIĐEN SNIMAK EPSKE MAKLJAŽE HABIBA I KONORA: Otkriveno šta je Nurmagomedov govorio Mekgregoru dok ga je GUŠIO!

Ostali sportovi -

UFC je objavio dosad neviđen snimak antologijske borbe između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora.

Epski okršaj Habiba i Konora, koji se odigrao u novembru 2018. godine, definitivno je najveći u istoriji MMA.

Habib Nurmagomedov pobedio je Konora Mekgregora "gušenjem" u četvrtoj rundi i tako obranio pojas prvaka u lakoj kategoriji, a događaji pre i posle same borbe i dan danas se prepričavaju.

Irac je danima brutalno vređao Habiba pre meča, a nakon borbe Habib je izgubio živce i nasrnuo na Konorovog trenera, pa je usledila haotična tuča zbog koje je Nurmagomedov naknadno bio i suspendovan.

Gotovo šest godina kasnije prvi put je objavljen snimak koji otkriva dosad nepoznate detalje sa spektakularnog meča.

Naime, u najnovijem izdanju serije "Muted", koja prikazuje borbe bez glasa komentatora, sa pojačanim zvukom iz kaveza, može se čuti šta su borci pričali tokom okršaja. Čuje se jasno šta je Habib govorio dok je gušio Mekgregora, ali i nakon predaje kontroverznog Irca.

Nurmagomedov je urlao:

"P**do, razbio sam te! Razbio sam te, k**ko"!

Nekoliko trenutaka nakon tih reči bacio je štitnik za zube ka uglu u kom se nalazio Konorov tim i skočio preko kaveza kako bi napao njegovog trenera. Usledila je masovna tuča o kojoj se godinama unazad priča.

Kurir sport/J.M.

00:10

ZVEZDA UFC NOKAUTIRALA ČOVEKA NA ULICI, PA PORUČILA: Mlatio bih ga dok ne umre! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track