OSTAVKE U RSS KAO NA TRACI! Đorđe Teodorović više nije selektor mladih rukometaša!
Foto: RSS

RUKOMET

OSTAVKE U RSS KAO NA TRACI! Đorđe Teodorović više nije selektor mladih rukometaša!

Ostali sportovi -

Selektor muške juniorske reprezentacije Srbije Đorđe Teodorović podneo je ostavku na to mesto.

Kako je saopštio RSS, Teodorović je preuzeo na sebe odgovornost zbog aktuelnog rezultata na juniorskom EP što je i obrazložio u pismu dostavljenom predsednici u ostavci RSS Mileni Delić i svim relevantnim službama Saveza.

Ovim putem podnosim neopozivu ostavku na mesto selektora muške juniorske reprezentacije Srbije.

Ostavka je isključivo iz moralnih razloga i kao znak potpunog preuzimanja odgovornosti za loše rezultate na Evropskom prvenstvu za juniore u Sloveniji. Smatram da je odgovornost isključivo i samo moja.

Koristim priliku da se zahvalim na ukazanom poverenju i saradnji u prethodnih pet godina.

Bila mi je izuzetna čast obavljati ovu funkciju i u kadetskoj i u juniorskoj reprezentaciji.

Sa ponosom mogu da konstatujem izvanrednu saradnju sa armijom mladih igrača, najboljih među najboljima u Srbiji u uzrastima od 2002. do 2007. godišta, koja je u proteklom periodu bar za malo osvetlala obraz našem, u Srbiji vidno posrnulom sportu.

Takođe želim da naglasim i vrhunsku saradnju sa svim članovima stručnog štaba u svim periodima u kojima sam bio selektor naših reprezentacija. HVALA im na tome!

Svima u Rukometnom Savezu Srbije iskreno želim puno sreće u daljem radu, a svima koji su sa mnom sarađivali direktno, puno sreće i u privatnom životu.

Svoje obaveze do završetka tekućeg Evropskog prvenstva u Sloveniji ću obavljati kao i do sada, profesionalno i sa velikim entuzijazmom", rekao je Teodorović.

Odmah za njim, pismo ostavke je uputio i prvi pomoćnik, trener juniorske reprezentacije, Petar Žujović, a igračima juniorske reprezentacije je saopštena odluka stručnog štaba.

Rukometni savez Srbije se zahvaljuje Đorđu Teodoroviću na svom doprinosu i ostvarenim rezultatima u selektorskoj ulozi.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track