DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO! Francuzi napravili OZBILJAN PROPUST na ceremoniji: Da li je moguće da su ovo uradili?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

KIKS

DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO! Francuzi napravili OZBILJAN PROPUST na ceremoniji: Da li je moguće da su ovo uradili?! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Tokom svečane ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Parizu organizatori su napravili ozbiljnu grešku.

Olimpijske igre u Parizu u petak su zvanično otvorene spektakularnom svečanom ceremonijom.

Ceremonija koja je po jakoj kiši obilovala umetničkim delom, muzikom i plesom trajala je četiri sata na Seni i to je prvi put da je ceremonija otvaranja Igara održana van stadiona, već na obali reke uz isticanje pariskih spomenika.

Od mosta Osterlic do Trokadera, 6.800 sportista i 205 delegacija, ukrcanih na 85 čamaca, spustilo se rekom tokom parade.

Međutim, tokom toliko dugačke ceremonije, od gotovo šest sati, neminovno je bilo da će doći do kiksa. Koncentracija je tako popustila na kraju, pa se domaćin obrukao ni manje ni više sa "olimpijskom zastavom". Kada je "konjanik", koji je zapravo bio na reci, predao zastavu vojnicima čiji je zadatak bio da je podignu da se zavijori, došlo je do propusta koji nisu u prvi mah svi ni primetili.

O čemu se radi? Olimpijska zastava, koju je kreirao Baron de Kuberten i koja predstavlja pet kontinenata, bila je okrenuta naopačke.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport/J.M./Mondo

01:38

KURIR NA OLIMPIJADI: Očekuje se nastup Selin Dion! Nagađa se da će pevati samo jednu pesmu i to za OVU VRTOGLAVU CIFRU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track