Odbojkaški reprezentativac Srbije Marko Podraščanin izjavio je posle poraza od Francuske da uprkos tome što je naša selekcija uspela da uzme dva seta aktuelnim olimpijskim šampionima "ne rastu očekivanja" u nastavku takmičenja.

"Ne rastu očekivanja, mi smo i dalje poslednja ekipa koja se plasirala na Olimpijske igre, tako treba da ostane. Vidi se da Ervin i Šimenjez nisu u formi i mogli smo to malo bolje da iskoristimo, ali Bože moj. Jedan bod smo osvojili i to nam dosta znači. Glavne utakmice su protiv Slovenije i Kanade", rekao je Podraščanin.

Srbija je danas poražena od Francuske sa 2:3 u prvom kolu Grupe A Olimpijskih igara.

"Dobro smo počeli ali ne možemo da budemo zadovoljni taj-brejkom koji smo katastrofalno otvorili, a Francuzi su bili spremni da ih iznenadimo. Pre utakmice sam rekao da uloga autsajdera donosi prednost, mi smo danas iznenadili Francuze i igrali jako dobro. Bila je dobra energija, dobro smo otvorili utakmicu i borili se za svaki poen s obzirom na to da su ovo Olimpijske igre i nekima od nas poslednji turnir", rekao je on.

"Možemo da budemo zadovoljni, bilo je dosta pozitivnih stvari ali mi je krivo što smo izgubili taj-brejk zbog naših grešaka. Nisu oni ništa specijalno odigrali. Možemo da se nadamo dobrom nastavku ako još malo poboljšamo igru", dodao je Podraščanin.

Kurir sport