BOGAT PROGRAM ZA NAVIJAČE U SRBIJI! Današnji raspored srpskih sportista na OI: Zorana i Damir pucaju za zlato, kreću i BASKETAŠI!
Foto: Printscreen

4. dan na oi

BOGAT PROGRAM ZA NAVIJAČE U SRBIJI! Današnji raspored srpskih sportista na OI: Zorana i Damir pucaju za zlato, kreću i BASKETAŠI!

Ostali sportovi -

Izuzetno bogat sportski repertoar čeka nas danas na Olimpijskim igrama u Parizu.

Četvrtog dana OI Srbija će imati svoje predstavnike u individualnim i ekipnim sportovima, a u fokusu će svakako biti naši maestralni strelci Zorana Arunović i Damir Mikec koji nastupaju u velikom finalu u u "miksu" u disciplini 10 metara vazdušni pištolj.

Zorana Arunović, Damir Mikec
foto: ATAimages

Zorana i Damir su obezbedili prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu, a da li će ona sijati srebrnim ili zlatnim sjajem saznaćemo nešto posle 9.30 kada počinje finale protiv turskog para Tarhan - Dikec.

U isto vreme naša veslačica Jovana Arsić nastupa u četvrtfinalu u skifu u trci na 2000 metara. To nije sve kada je veslanje u pitanju. Od 11.10 kreće trka polufinala u dubl skulu, a Srbiju će predstavljati Nikolaj Pimenov i Martin Mačković.

Jovana Arsić
foto: Bertrand GUAY / AFP / Profimedia

Danas ćemo ponovo gledati i naše vaterpoliste, koji će od 10.30 odmeriti snage sa Australijom u drugom kolu grupe B.

Srbija će imati i predstavnike u plivaju. Velimir Stjepanović i Andrej Barna od 11.15 takmiče se u disciplini 100 metara slobodnim stilom u pojedinačnoj konkurenciji.

Izuzetno važan meč na Olimpijskim igrama očekuje i naše odbojkaše. U drugom kolu A grupe odmeriće snage sa Slovenijom, a utakmica startuje u 17 časova.

Odbojkaši, Igor Kolaković, Uroš Kovačević, Marko Podrašćanin
foto: OKS

Bogat program u Parizu zatvoriće naši maestralni basketaši, koji započinju pohod na zlato. Rival na startu biće im selekcija Sjedinjenih Američkih Država, a meč počinje u 22.35.

Srećno!

Kurir sport/J.M.

00:29

Košarkaši Srbije izašli na zagrevanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track