Košarkaši Srbije igraju danas na Olimpijskim igrama u Parizu, u 17 časova i petnaest minuta protiv Portorika.

111598-240731.03-37-19-21.still002.jpg
Kurir Televizija 
foto: Kurir televizija

Prvu utakmicu izgubili smo od Sjedinjenih američkih država. Nadamo se da će biti bolje u narednim utakmicama protiv Portorika i Južnog Sudana, a emisiji Puls Srbije ishod današne utakmice prognozirao je čovek koji je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio zlato na Olimpijskim igrama 1980.godine u Moskvi, legendarni Zoran Moka Slavnić.

Kurir teleivizija "PORTORIKO JE SITNA RIBA PLJUSKAVICA, ONI SU NAM PREDJELO!"Moka Slavnić prognozira ishod današnjeg meču ORLOVA: U subotu je DAN D

Pratim ih odavno. Spremni su i pokazali su protiv Amerikanaca ono što smo očekivlai.Mislim da će to da buide predjelo. A onda nakon toga Dan D protiv Južnog Sudana. Portoriko je sitna riba ljuskavica - rekao je

- Bitno je da su ovi glavni igrači polako ušli u formu. Ovo danas bi trebalo da bude rutinska stvar, a onda u subotu..Mora da se pobedi.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

Kurir Moka Slavnić o diskvalifikaciji Zvezdana iz zadruge