"VELIKA SRAMOTA ZA OLIMPIJSKE IGRE" Srpski košarkaš osuo ŽESTOKU PALJBU zbog bokserke sa MUŠKIM hromozomima! Poslao oštru poruku!
Foto: Blondet Eliot/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

olimpijske igre

"VELIKA SRAMOTA ZA OLIMPIJSKE IGRE" Srpski košarkaš osuo ŽESTOKU PALJBU zbog bokserke sa MUŠKIM hromozomima! Poslao oštru poruku!

Ostali sportovi -

Potpuni haos na Olimpijskim igrama zbog ženskog boksa. Tamo je Italijanka Anđela Karini predala je meč Alžirki Iman Helif posle samo 46 sekundi borbe. U pitanju je takmičarka koja je žena sa povišenim muškim hromozomima i po završetku tog meča je priznala da "nikada nije tako jako udarena".

Nije htela da rizikuje, povukla se iz borbe i ostala bez ikakve šanse da se bori za medalju u Parizu. Zbog toga se oglašavaju mnogi, kako iz sveta sporta, tako i iz ostalih sfera života. Reagovao je i Danilo Anđušić. "Velika sramota za Olimpijske igre", napisao je Anđušić uz objavu u kojoj se navodi Anđelina izjava u kojoj kaže "da nikada nije doživela tako jak udarac".

Karini tako nema nikakvu šansu da dođe do medalje, dok Helif može da dođe do medalje ako pobedi u četvrtfinalu, jer obe poražene učesnice polufinala dobijaju bronzu. Što se Danila tiče, on naredne sezone neće nositi dres Partizana pošto je potpisao za Dubai.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

01:53

Boks meč u Bugarskoj počeo uz Kebinu pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track