Angelina Topićuspela je da se plasira u finale Olimpijskih igarau skoku uvis, ali je ono što sve brine njena povreda zgloba.

Uplakana Angelina svojim rečima posle plasmana u finale zabrinula je čitavu Srbiju.

- Šta da kažem... Dok sam se zagrevala nezgodno sam stala na sunđer i čula sam da je nešto puklo. Nisam mogla da hodam uopšte. Išli smo kod doktora da stavimo zavoj. Prvih 15 minuta nisam mogla da hodam, nisam mogla da stanem na nogu. Rekli su mi da probam, nešto sam pokušala iz dva koraka, nije bilo moguće. Uspela sam da preskočim 192, ali se nisam osećala da je nešto što mogu sa lakoćom da uradim, izgledalo mi je kao dva metra. U neku ruku ubeđivala sam sebe da mi nije ništa, ali to nije tako. Preskočila sam 192 u trećem pokušaju, na 195 nisam bila sigurna... Nije bilo moguće danas, zavisila sam od drugih devojaka i upala sam kao sedma u finale. I... Idem u finale - rekla je ona za RTS, pa dodala:

- Izvrtala sam nogu, ali nikada ovoliko. U užasnim sam bolovima. Idemo kod lekara da vidimo šta je. Nisam sigurna. Znam da sam spremna fizički, ali... Ako nije ništa puklo, vidimo se u nedelju!

Kurir sport / RTS

BONUS VIDEO:

Atletski savez Srbije Angelina Topić izjava