OPŠTA UZBUNA ZBOG ANGELINE TOPIĆ! Oglasio se DOKTOR hrabre Srpkinje! Njegove reči ULIVAJU STRAH U KOSTI: "Ne deluje ništa dobro...
Foto: screenshot RTS

SRBIJA STREPI

OPŠTA UZBUNA ZBOG ANGELINE TOPIĆ! Oglasio se DOKTOR hrabre Srpkinje! Njegove reči ULIVAJU STRAH U KOSTI: "Ne deluje ništa dobro...

Ostali sportovi -

Zabrinjavajuće vesti stižu iz prestonice Francuske.

Srpska atletičarka Angelina Topić uspela je da izbori plasman u finale Olimpijskih igara u disciplini skok u vis, uprkos neugodnoj povredi koju je doživela na zagrevanju pred start takmičenja.

Angelina je na zagrevanju nezgodno doskočila i iskrenula skočni zglob desne noge. Odmah je bilo jasno da povreda nije nimalo naivna i da je njen nastup u kvalifikacijama pod velikim znakom pitanja. Ipak, nakon ukazane pomoći, stisnula je zube i rešila da se takmiči uprkos bolu koji je osećala.

Nije mogla da pruži svoj maksimum, bilo je evidentno da se suočava sa ozbiljnim poteškoćama, ali je ipak uspela da preskoči letvicu na 192 centimetra, što je na kraju bilo dovoljno za plasman u finale.

Nakon kvalifikacija doktor Jovan Đurović, koji je ukazao prvu pomoć Angelini i pomogao joj da nastupi u kvalifikacijama, progovorio je o stanju povrede mlade atletičarke.

"Ne deluje ništa dobro, ali moramo da vidimo snimak, još je nisam video posle takmičenja, nadam se da će biti sve u redu", iskren je bio Đurović.

Finale discipline skok u vis na programu je u nedelju od 19.55.

Kurir sport/J.M.

00:50

Navijači Srbije u Lilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track